Najnowsze

Granola cynamonowa

Jesień zbliża się wielkimi krokami, więc czas powrócić do pieczenia granoli. Klara już od […]

Sałatka warzywno-owocowa ze śliwkami

Ta sałatka jest dość nietypowa i mogą ją jeść tylko osoby otwarte na nowe […]

Salsa z pomidorów i awokado

Ten sos łączy w sobie to, co lubię: jest orzeźwiający i sycący jednocześnie. Do […]

Kapusta zasmażana

W te wakacje bardzo polubiłam kapustę zasmażaną. To jest chyba połączenie dobrego smaku z […]

Karmelizowana nektarynka na śniadanie

Karmelizowane owoce nabierają wyrazistego smaku. Bardzo łatwo i szybko można je przygotować, więc czemu […]

Figi z twarogiem kozim i szynką długodojrzewającą

Zrobiłam sobie takie cudo na drugie śniadanie i… zachwyciłam się tym smakiem 🙂 Figi […]

Czekoladowo-karmelowe warsztaty z Wedlem

KarmelLOVE 🙂

Wedel właśnie wprowadził na rynek kilka produktów o smaku karmelowym. I nie chodzi […]

Twaróg z malinami

Pamiętacie takie proste dania z dzieciństwa? Maliny i biały ser rozgniatane widelcem. Jeżeli oba […]

Smażone krążki cukinii

Nie potrafię się oprzeć temu smakowi. Smażona cukinia to jedno z moich ukochanych dań, […]

Warsztaty dla dzieci, z wołowiną QMP

Tym razem to dzieci miały okazję gotować z szefem kuchni, poznawać nowe smaki i… […]

Wino