Każde warsztaty kulinarne to czysta przyjemność – spotkania z fajnymi ludźmi, nauka nowych kulinarnych sztuczek, ciekawe smaki. Te warsztaty też takie były. Wysokiej jakości produkty, dobrane w ciekawe połączenia smakowe. Poza tym Grzegorz, to wesoły chłopak, więc atmosfera była świetna.
Jedno z dań tak mi się spodobało, że powtórzyłam je w domu. Smakowało świetnie! Wkrótce pokażę Wam jak mi wyszło.
Nasze dania bazowały na wołowinie ze znakiem jakości QMP. Takie oznaczenie gwarantuje powtarzalną wysoką jakość mięsa. Każdy kto pracuje w tym systemie – hodowca, przetwórca, firma transportowa – musi przestrzegać ściśle określonych zasad. Dzięki temu wołowina z certyfikatem QMP jest zawsze smaczna, soczysta, krucha. Więcej o systemie QMP można przeczytać na stronie QMP – Dobra Wołowina.
Zobaczcie co tym razem przygotowaliśmy na warsztatach.
Zostaw komentarz