Wino o hiszpańskim cieple w delikatnym wydaniu. Do picia nie tylko podczas tegorocznej, delikatnej zimy.
Wino o czerwono-rubinowej barwie.
Bukiet owocowy z przewagą truskawek z subtelną domieszką wanilii. Całość dodatkowo okraszona nutami rustykalnymi, nadającymi winu bardzo przyjemny zapach.
W ustach gładkie i zrównoważone, z lekko wyczuwalnymi przyprawami. Usta znajdują potwierdzenie tego, co wyczuł nos.
Finisz owocowy o średniej długości.
Polecamy do mięs, warzyw z grilla i dojrzewających serów, np. do pulpecików z mozzarellą lub do tarty z serem pleśniowym, karmelizowanymi porami i orzechami.
Wino - zakup własny.Tagi: potrawa do wina, Rioja
Normalnie poezja, Jan się marnuje w tej „reklamie”, powinien wiersze pisać. ..albo chociaż więcej o winie. ..pozdrawiam.
Cezary, dziękuję za dobre słowo 🙂 Wiesz, wino to jedno z trzech moich hobby, więc trudno o nim nie pisać poetycko