Ciasto z sokiem pomarańczowym

Bardzo smaczne ciasto, które nie jest biszkoptem z galaretką, czego się trochę obawiałam 😉 Samo ciasto jest wilgotne i zimne po wyjęciu z lodówki. Na wierzchu są dwie warstwy galaretkowe, ale jedna z nich połączona jest z budyniem, co daje efekt w smaku podobny do kremu pomarańczowego. Świetne orzeźwienie na lato!

Ciasto z sokiem pomarańczowym

Podziel się tym ze znajomymi!

Podobne wpisy

4 komentarze

    1. Kabamaiga, liczyłyśmy, że nie będzie się rzucało w oczy na filmie, ale widzę, że nie ma szans 😉
      Coś Łucję ugryzło w powiekę nad ranem i kiedy się obudziła, oko otwierało się tylko do połowy. Oczywiście nie muszę dodawać, że opuchlizna występowała tylko w dniu nagrywania filmu 😉

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.