Wątróbka z cebulą i jabłkiem

Przyznaję, że wątróbkę jadam, ale nie jestem jej fanką. Jednak przeczuwam, że gdyby mnie ktoś poczęstował taką świetnie przyrządzoną wątróbką, to dałabym się przekonać. Ania podjęła się tej próby 🙂 Dziękuję!

Wątróbka z cebulą i jabłkiem

Po degustacji mogę stwierdzić, że wątróbka w towarzystwie takich jabłek i cebuli jest bardzo smaczna. Na pewno powtórzę to w domu. Szczególnie ze względu na tak przyrządzone jabłka, które jesienią i zimą działają kojąco na mój nastrój 🙂 A delikatność smażonej wątróbki bardzo mnie zaskoczyła. To zupełnie co innego niż wątróbka, którą pamiętam z dzieciństwa 😉

Podziel się tym ze znajomymi!

Podobne wpisy

2 komentarze

  1. Ja nie przepadam za wątróbką i przyznam, że nie wiem czy dałabym się namówić na degustację. Chociaż od Ani pewnie bym dała.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.